LACTAL BALANS EMÄTINPUIKKO 7 KPL

Intiimialueen epätasapainosta aiheutuvan häiritsevän hajun, epänormaalien vuotojen ja ärsytyksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. 

Pakkauskoko:
7 KPL
Markkinoija:
Viatris Oy
Tuotetta varastossa
18,85 €

Häiritsevä haju, epänormaalit vuodot ja ärsytys ovat hyvin tavallisia vaivoja, jotka usein johtuvat bakteerivaginoosista (BV). Tutkimusten mukaan BV syntyy usein kohonneesta pH-arvosta. Lactal Balans vaikuttaa kahdella tavalla: se sekä palauttaa että säilyttää intiimialueen luonnollisen tasapainon. Lactal Balansia voidaan käyttää myös ennaltaehkäisemään epätasapainoa intiimialueella. Lactal Balans -emätinpuikko on hajusteeton eikä sisällä säilöntäaineita tai hormoneja.

Hoidon yhteydessä: Käytä 1 emätinpuikko päivässä 7 päivän ajan.

Ennaltaehkäisyyn: Käytä 1 emätinpuikko joka kolmas päivä kolmen kuukauden ajan.

Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta.

Maitohappo, glykogeeni, polyetyleeniglykoli, natriumhydroksidi.

Lactal Balans -emätinpuikon käyttöä tulee välttää silloin, kun tavoitteena on raskaus. Älä käytä tuotetta ehkäisykeinona. Lactal-emätinpuikkoa voidaan käyttää kuukautisten aikana..

Lactal Balans -emätinpuikkoa voidaan käyttää raskauden aikana. Ota yhteys lääkäriin, jos epäilet emätintulehdusta ja olet raskaana.

Ei lasten näkyville eikä ulottuville.

Säilytetään huoneenlämmössä.

Lactal Balans -emätinpuikko on CE-merkitty lääkinnällinen laite (0344) valmistaja: Rolf Kullgren AB, jakelija : Viatris Oy